Bruidswinkel Haarlem
Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Jouw zoektocht naar de perfecte jurk begint hier. Hoe die er precies uitziet is voor iedere bruid verschillend. The Bride Side heeft ruim 35 jaar ervaring in het maken en vermaken van bruidsjurken. En dat alles met maar één doel: jouw perfecte trouwjurk vinden. Stap voor een unieke beleving binnen in onze intieme bruidswinkel nabij Haarlem. Hier is voor iedere bruid namelijk hét droomexemplaar te vinden.

Sfeervolle bruidswinkel Haarlem

Ben je op zoek naar een fijne bruidswinkel in Haarlem en omgeving? Wij nodigen je graag uit op onze sfeervolle locatie in Velsen-Zuid, in de achtertuin van Haarlem. Onze rustige bruidswinkel is zeven dagen per week geopend om bruidsjurken te komen bekijken en passen. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en daarom is onze locatie alleen op afspraak te bezoeken. De ruimte is dan geheel voor jou en je gezelschap gereserveerd. Binnen deze intieme setting luisteren we naar jouw wensen en laten onze collectie zien. Wij doen er alles aan om jou op je gemak te stellen en er een bijzonder moment te maken. Je koopt immers niet elke dag een trouwjurk!

Unieke bruidsmode Haarlem

Onze bruidswinkel beschikt over zeven exclusieve collecties van The Sposa Group. Deze zijn zo divers, dat er voor iedere bruid wel iets tussen zit. Onze Kelly’S collectie bestaat uit parels en glimmende juwelen, terwijl de Divina Sposa collectie weer bekend staat om haar kanten details. Miss Paris is voor de bruid die niet in traditioneel wit of ivoor trouwt, terwijl de Miss Kelly collectie overloopt van romantiek in de vorm van satijn, kant en tule. De traditionele bruid trouwt in de MKC of Just 4 You collectie, bekend om hun eenvoud en strakke lijnen. En met onze nieuwste collectie B’oM from Mykonos waan je je vanuit onze bruidswinkel in Haarlem plots op een exotisch strand.

Voor iedere bruid een passende jurk

In de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk kijken onze experts naar een aantal factoren die meespelen. Zoals je trouwlocatie, je persoonlijkheid en je figuur. De zeven exclusieve collecties trouwjurken hebben allen hun eigen unieke kenmerken. Zo is er voor iedere bruid wel één of meerdere collecties die bij haar past. Binnen elke collectie heb je de keuze uit diverse unieke en eigentijdse trouwjurken. Op onze website vind je slechts een selectie van wat we in de winkel hebben. Vervolgens kan elke jurk geheel aangepast worden op de smaak van de bruid. Met 35 jaar ervaring en een moderne kijk op bruidsmode kunnen we in onze bruidswinkel in Haarlem precies creëren wat jij in je hoofd hebt.

Geen verassingen achteraf

Ga jij voor een klassieke soepel vallende bruidsjurk met lange sleep of toch voor een opvallende prinsessenbruidsjurken vol blingbling? De trouwjurken in onze bruidswinkel vlakbij Haarlem zijn divers, maar hebben allemaal één gemeenschappelijke factor: ze kosten nooit meer dan € 2000,-. Dat is een zekerheid die elke bruid bij ons krijgt. Ongeacht hoe vaak je trouwjurk versteld of vermaakt moet worden, je betaalt nooit meer dan dat. Onderrok bij je trouwjurk nodig? Deze krijg je gratis van ons. Tevens zijn de prijzen voor onze trouwjurken inclusief vermaak kosten. Zo hoef je nooit bang te zijn voor verrassingen achteraf.

Een passende trouwjurk voor ieder figuur

Of je nu gaat trouwen in Haarlem of ergens anders, het is onze missie om de trouwjurk van jouw dromen te creëren. Een belangrijke factor die daarin meespeelt is je figuur. Onze trouwjurken zijn in verschillende maten verkrijgbaar, oplopend van maat 32 t/m 58. Ga je trouwen en ben je zwanger? Dan mogen we je dubbel feliciteren! Dit wonder hoeft geen invloed te hebben op jouw zoektocht naar de perfecte trouwjurk. In ons atelier kan iedere jurk op elke mogelijke manier versteld en vermaakt worden tot vlak voor de grote dag. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun jij op de grote dag genieten voor twee.

Kom langs in onze intieme bruidswinkel bij Haarlem

Voor bruidsmode in Haarlem en omstreken kom je naar The Bride Side. Hoewel iedere bruid zo haar onzekerheden heeft, is het de kunst om een trouwjurk te vinden waar de bruid zich comfortabel in voelt. Wij zijn pas gelukkig als jij dat bent. Neem contact met ons op en plan een afspraak in. The Bride Side staat zeven dagen per week voor je klaar!