Bruidswinkel Amsterdam

Je hebt de beroemde woorden ‘ja, ik wil’ uitgesproken. Gefeliciteerd! De zoektocht naar jouw perfecte trouwjurk begint hier bij The Bride Side. Ons team heeft ruim 35 jaar ervaring in het maken en vermaken van trouwjurken. Wij ontvangen je graag in onze intieme bruidswinkel nabij Amsterdam, om jouw droom in vervulling te laten gaan. Onze kracht zit in persoonlijke aandacht. We nemen dan ook uitgebreid de tijd voor je en zijn pas tevreden als jij dat bent.

Rustige bruidswinkel Amsterdam

In onze rustige bruidswinkel in de Amsterdamse achtertuin Velsen-Zuid, waan je je even uit de stadse drukte. Onze intie De zoektocht naar jouw perfecte strakke trouwjurk begint hier. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende trouwjurken van The Sposa Group. Onze Divina Sposa collectie kenmerkt zich door een touch of glamour, waarbij het ontwerp centraal staat. Denk aan wijde volle rokken, maar ook stijlvolle strakke trouwjurken met open rug en veel kant. Wie voor een romantische bruiloft kiest, gaat voor deze collectie! De bruid die liever niet in traditioneel wit trouwt, kiest voor onze Miss Paris collectie met haar kleurdetails, kanten tops en tule rokken de perfecte keuze. Trouwen in natuurlijke schoonheid kan met onze Just4You collectie, waar strakke trouwjurken met open rug voor verrassend lage prijzen te vinden zijn.

Een passende jurk voor elke bruid

Voordat we op zoek gaan naar jouw droomjurk, kijken we naar een aantal dingen. Zo speelt je persoonlijkheid, trouwlocatie en figuur een belangrijke rol. Onze zeven exclusieve collecties hebben allen hun eigen unieke persoonlijkheid. Al onze jurken zijn verkrijgbaar van maat 32 t/m 58 en verstelbaar voor ieder figuur. Ben je zwanger? Gefeliciteerd!

Maak je geen zorgen over je trouwjurk. Dat regelen wij. In ons atelier vlakbij Amsterdam kan jouw jurk nog op iedere mogelijke manier versteld worden tot vlak voor de grote dag. Zo kun jij voorafgaand en tijdens de bruiloft genieten voor twee.

Exclusieve bruidsmode in Amsterdam

De bruidsjurken in onze winkel zijn van hoge kwaliteit. De zeven exclusieve collecties zijn divers en het droomexemplaar is hier voor iedere bruid te vinden. Op zoek naar een trouwjurk met kant? Dan past de Divina Sposa collectie perfect bij jou. Bruiden die liever iets meer blingbling op hun grote dag dragen, halen hun hart op bij de Kelly’S collectie vol parels en glimmende juwelen. De Miss Kelly collectie loopt over van romantiek met satijn, kant en tule. De traditionele bruid trouwt liever in Just 4 You of MKC en wie liever niet in wit trouwt zit goed bij Miss Paris. In onze nieuwste collectie B’oM from Mykonos waan je je vanuit onze bruidswinkel bij Amsterdam plots op een romantisch strand. Deze collectie is speciaal ontworpen voor de Bohemian bruid.

Ontwerp je eigen trouwjurk

Heb jij al precies in je hoofd hoe jouw droomjurk eruitziet? Bij The Bride Side kun je je eigen trouwjurk ontwerpen. De basis begint met onze zeven exclusieve collecties en vervolgens is de keuze in aanpassingen eindeloos. In ons atelier nabij Amsterdam vermaken we al ruim 35 jaar trouwjurken tot droomjurken. We kunnen dan ook precies maken wat jij in je hoofd hebt.

Wat dat kost? Niets. De vermaak kosten zitten namelijk al inbegrepen in de prijs van de jurk. Ook een eventuele onderrok kost je niets extra. Bovendien betaal je nooit meer dan € 2.000, dus geen verassingen achteraf.

Help, de bruiloft is al bijna!

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk begint gemiddeld zo’n vijf tot negen maanden voor de bruiloft. Trouw jij al sneller? Geen paniek. Bij The Bride Side kun je ook vlak voor de grote dag terecht en we zetten alles op alles om jouw droomjurk op tijd te (ver)maken. Of je nu trouwt over twee weken of twee jaar – wij zorgen dat je op de grote dag straalt in jouw droomjurk. In ons atelier kunnen we iedere bruidsjurk tot kort voor de bruiloft nog vermaken. Zo hoef jij je nergens druk over te maken en kun je in alle rust genieten van de voorbereidingen en de grote dag zelf.

Bezoek onze intieme bruidswinkel bij Amsterdam

Voor de mooiste bruidsjurken van Amsterdam en omstreken kom je naar The Bride Side. Onze intieme bruidswinkel is eenvoudig te bereiken per auto of het openbaar vervoer. Neem contact met ons op voor een afspraak. We staan zeven dagen per week voor je klaar, dus óók op zaterdag en zondag! Onze bruidswinkel vlakbij Amsterdam is dan geheel gereserveerd voor jou en je gezelschap.